Werken bij Faber

Elektronica draait om het maken van verbinding. Bij Faber betekent dat niet alleen het verbinden van componenten met een printplaat, maar ook het verbinden van mensen en organisaties.

Bij samenwerking gaan we graag voor de lange termijn, en dat geldt ook voor onze medewerkers. Faber is een sociaal bedrijf waar medewerkers gestimuleerd worden zichzelf te ontwikkelen. Wij beoordelen op motivatie en competenties, ongeacht leeftijd, afkomst of arbeidsbeperking.

Vacatures

Solliciteren

Heb je technische interesse, ervaring of een passende opleiding? Wil je jezelf ontwikkelen in een groeiend bedrijf waar innovatie omarmd wordt? Ben je benieuwd naar onze kenmerkende teamspirit? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur je CV naar werkenbij@faber-electronics.nl. Vertel daarbij ook hoe jouw ideale baan eruitziet en wat je van ons als werkgever verwacht. Deel je ambitie, dan gaan we samen op zoek naar een passende uitdaging.

Stuur je motivatie en CV naar werkenbij@faber-electronics.nl

Kennisdeling vinden we bij Faber belangrijk. Daarom bieden we jaarlijks ongeveer acht studenten de mogelijkheid om ervaring op te doen met alle aspecten van het produceren en assembleren van elektronische producten.

De praktijk staat centraal en dat maakt een (afstudeer)stage dynamisch en uitdagend.

Opdracht

Studenten werken aan procesverbetering, procesautomatisering en ontwikkelen (deel)producten. Het kan gaan om individuele opdrachten of projectmatig meewerken in een multidisciplinair team. We maken graag kennis met ambitieuze studenten en zoeken met hen naar opdrachten die aansluiten bij het kennisniveau en de ontwikkelbehoefte. Al dan niet in samenspraak met onze klanten vinden we een opdracht in een door de student gewenst domein.

Interesse?

Studeer je Informatica, Elektrotechniek, Embedded Systems, Mechatronica of een vergelijkbare opleiding op hbo- of wo-niveau? Heb je interesse in een stage of afstudeeropdracht bij een bedrijf dat technische kennis combineert met een sociaal karakter?

Mail dan je motivatie en CV naar stage@faber-electronics.nl